2015. október 7., szerda

Szeptemberi kedvencek

Nagyjából minden kedvences/összefoglalós bejegyzés és videó úgy kezdődik, hogy hihetetlen gyorsasággal telt el a hónap. Már-már elcsépeltnek hangzik, de a szeptember esetében nálam is így történt. Többek között a mesterképzésnek és a kollégiumnak köszönhetően sok új információ és élmény ért ebben a hónapban annak ellenére, hogy maga a kar és a város nem ismeretlen számomra. A rohanó napok során azért sikerül összegyűjtenem néhány kedvencet.


Az ősz beköszöntével előtérbe kerülnek nálam a sötétebb árnyalatú körömlakkok. Ez a két Moyra lakk már tavaly is nagy kedvencem volt, nemrég újra is vettem őket, mert a már meglévőek eléggé besűrűsödtek (már többször hígítottam őket). Mindkét lakk a Gel Look kollekció tagja, a bordó lakk a No. 924 Michelle, míg a szürkés-barnás lakk a No. 916 Joséphine nevet viseli. A bordót általában magában szoktam használni, mert ezüst és lila csillámok vannak benne és nekem ez bőven elég. Ezzel szemben a másikat szeretem arany színnel kombinálni, ami glitteres fedőlakkban vagy szegecsekben jelenik meg.


A szeptemberi csajos találkozón a cserebere alkalmával került hozzám az Oriflame lip SPA therapy ajakápolója a Soft Rose árnyalatban. Igazából nem is az ápoló hatása miatt (mert azt csak közepesnek mondanám) lett a kedvencem, hanem a színe miatt. Csak egy kis visszafogott színt ad az ajkaknak és nekem ez hétköznapra tökéletes, így gyorasan a reggeli rutinom részévé vált.


Nem egy tipikus tétel a kedvences bejegyzésekben az öblítő, de mindenképpen helyet érdemel itt a Coccolino Creations vízililiom és grépfrút illatú öblítője. Ha tehetitek szagoljátok meg, mert isteni illata van. Mindig alig várom, hogy mossak. :D

Zenei téren új kedvencem nem lett, viszont a még mindig nagy kedvenc Amaranthe és Il Volo számait hallgattam a legtöbbet szeptemberben.

Nektek mik voltak a kedvenceitek? :)

2 megjegyzés:

  1. Mivel nem sminkelhetek, így a kedvencem az ajakpiercingem - ami miatt nem sminkelhetek...illetve az arcom alsó részét kb semmi kemikália nem érheti egy darabig, így az arcom tetejéről se tudnám lemosni a sminket rendesen...xD

    Viiszont...nagyon megszerettem a szempillaspiráljaimat...azokat tudom csak eltávolítani teljesen úgy, hogy tényleg csak a szememet érje a festék lemosó...meg az nem tud leperegni se...:D
    Illetve a nivea kombinált bőrre való hidratáló nappali és éjszakai krémje is nagyon jó barátom lett...lehet nem is árt a bőrömnek egy kis "pihenő"...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, akkor most egy kicsit kényszerpihenőn vagy. Sokáig tart?
      Igen egy kis pihenő nem árt néha, nálam általában a hétvégék ilyenek. :)

      Törlés